Когато бях уфолог

Може би не знаете, но сега ще научите, че тази година по някое време в Ямбол (да, правилно прочетохте) ще се проведе Международна Конференция на Уфолозите (и това го прочетохте правилно). Аз разбира се много исках да ида, но автобуса ми не ходи до там, обаче щателно се информирах за това събитие, което може да се окаже повратен момент в историята на уфологията като наука. Как, се питате вие, смотаното коте може да ги следи тия градски работи като живее на село? Първо официално е град и второ Facebook!
Clipboard07
На страницата им намерих невероятни спиритуално-научно-мотивационни постове, които ме амбицираха да надскоча себе си, да стана по-добър човек и да откажа тревата. Един вид ми се отвориха чакрите и ми се разбушуваха енергиите. Не, не, наистина отказах тревата, заклевам се! Обаче този пост не е за това, той е за нещо друго. В момента обмислям за какво. Верно бе, що съм спрела, ей! Понеже исках и вие така като мене да се просветлите, осветите и да фанете душевен тен ще споделя с вас, всичките мои осем читатели, любими моменти от въпросната страница.

Clipboard02Явно Исус, преди да си завърши първия проект, фаща следващия и накрая всичко е за D (това е pun). Айде ако обича да си оправя бакиите и после да тръгва други планети да прави, че малко гадно така недооправени да ни зарязва.

Clipboard03А едно време какви извънземи имаше, стоп анимация, истинско изкуство, не тия CGI комикси дето вече каквото и да стане ти е все едно. През 97-ма Титаник втори път потъна само и само да е истинно… А да, айде дайте му на Лео тоя Оскар, че следващия път не знам мечката какво ще му направи.

12688078_1731485443753512_4678265259501699561_nБъдете силни във вярата си, братя, всеки от нас… тоест от вас… ще бъде мъченик за правата вяра и негова ще бъде литящата чиния по направление Земя – Сириус – други хаотично избрани космически тела.

Clipboard05 Ке мое ли кравите да ги остави на мира, от ке се тепаме вече ма ептен на истинско!

 

12524065_1725050467730343_6090039178231846992_nКазвам само веднъж! Отивате във Филтън (за пореден път, правилно четете), там търсите Мохамед, ма не тоя с кебапа, а тоя с крадените коли, ма не казвате, че търсите тоя с крадените коли, а казвате, че търсите тоя къде не е с кебапа… Опа, чакай, нямате предвид наистина? Хм… Какви наркотици бе, ние сме чисти! Баси пропадналите хора!

исус батеЗнам, човече, Смотаното Коте вече към милион ги докарва и нищо, нотинг, нада, ниенте и така де нема пара.

Нямам думи вече! Отивам да се мажа с крем за след изгаряне, че от толкова много светлина душата ми почервена като варен омар.

One thought on “Когато бях уфолог

Коментари