Да залесим незалесимото!

За най-лична Тинчо и еколог ставам, но с ограничени правомощия, сиреч само дървета съдя без останалото зомбиране. И така деня, в който ставам ЕКО дойде – 1-ви май. Каква по-добра дата? На този ден българите стават трудещи се хора, арменците обичат тежката работа, евреите пускат някоя премийка на раята*, циганите не правят деца, а другите етноси се обиждат, че ги няма в това изречение.

Та на този ден ставам еколог, ама не учен, а самобитен залесяващ еколог. Миналата година сигурно не помните как ходихме в Северния парк (голема мизерия, ей) и залесихме една поляна, без особен смисъл от никоя гледна точка. За съжаление Краси не получи грамота, въпреки че ни обещаха. Мръсници. Този път сме с друга организация (така каза Тинчо), която може пък да му напише грамота на детето.

Залесяването ще бъде около х. Офелии. Това вероятно е някъде във Витоша, ако греша ме поправете, но съм почти сигурна, защото има нещо общо със Златните мостове.   Ето сега карта:

В 9.30 часа да сте на сборния пункт – паркинга в района на х. “Офелии”. Ако не се сещате как да се облечете в постинга на Тинчо (от където откраднах картата) има всякаква нужна, ненужна и напълно излишна информация. Така си е тя – подробна. За тая работа й казали по телефона… Ако се окаже тенеке ще пием и ядем на природа или дъжд…

—————
*Между другото ако шефът ви е евреин не се надявайте за премийката – в събота пари не се пипат, лош късмет, нищо другата година.

Коментари