Плашилото и свраката

Французите са откачени хора. Те никога не са били закачени, а ако са били, то закачалката им е била съвсем афифна и се е счупила при първото затръшване на вратата.

Трима от тях е събрали един ден в Париж (не знам дали е било Париж, но така ми харесва) и почнали да мъдрат как да съберат 200 000 посещения в Youtube. Решили умниците да направят убийствено депресарско късометражно филмче с тотално неочакван край.  Напушили се, пуснали си The Doors и почнали…Тримата приятели се казвали (и още се казват, ако случайно някой не открил истинското си име по ескимоската традиция) Мартин, Мишел и Максим, изречено със съответните френски ударения. Намерил се и Амау(д), който им паправил музика към филмчето. Като завършили работата, остановили, че без да искат са направили нещо ужасно смислено.

Тази история е измислена, но резултатът не е. Късометражното филмче на Мартин, Мишел и Максим, с музиката на Амау(д), наистина има 200 000 посещения в youtube, наистина е жестоко от всякъде и наистина има неочаквано смислен край.

Как да не се сети човек за оная песен на Джим Морисън:

This is the end
Beautiful freind,
This is the end
My only friend, the end.

Коментари