Замръзналият пост

Този пост го посвещавам на Анна, която много иска да се казва Елза, обаче такъв е животът – добро дете не случило на родители. Тази млада дама е българската любов на моя син, който приема глобализма като напълно основателна причина да има специална приятелка навсякъде. Анна не бива да вижда този пост, чу ли бе, кюфтак!Frozen-memes-funny-....-Top-17-most-Funny-Frozen-Quotes-HumorОткакто имам фейсбук страница станах meme-monster, демек този пост ще бъде част от новото ми хоби, с всичкото потресаващо безумие, което върви с него. Ако сте искали потресаващо умие да не бяхте идвали тука.  Сега млък, започваме…

Защо тъгуват Дисни принцесите:
funny-Frozen-Disney-princess-marriage-Ariel
Елза Арендел, жената която разби живота и мечтите на цяла генерация 14-16 годишни принцеси. Те живееха, и в частност спяха, с едничката цел да се омъжат за първия срещнат добре изглеждащ принц, дори и да е малко перверзен некро педо, щото моля ви се кой целува трупове на непълнолетни момичета!

Обаче…

comics-Frozen-marriage-1616255Анна ти си идиот, но сестра ти е твърде възпитана за да ти го каже, освен това не си е взела Ксанакса на време та е малко нервничка… Но пък от друга страна – честито! Младоженецът трябва да знае, че балдъзата има вледеняващо докосване.

12036655_1683721385196585_5758678335412291308_nИстинската любов е на промоция 3 паунда за 1 кг в Теско, стъклен буркан, тъмен. Само казвам…

Това е гадно, Елза!
funny-picture-Elsa-Frozen-snowman-build
Добре, разбирам, че да ти пеят за някакъв проклет снежен човек 13 години е досадно. Разбирам, и че имаш някакви детски травми на тема сняг, лед и подобни забавления, но защо по дяволите не го сподели поне в социалните мрежи, или да й беше пуснала снимка… или поне един текст… имам предвид, хайде Елза, не може да си такава!

Face Off/On

510e240b6df7c835f7a39ab205d464f6Той свети… Освен че е руд, висок, добре сложен, има собствен бизнес и не се плаши от емоционални жени, той и свети. Ханс, човече, много си прецакан.

Бомба в Смотаното коте! Само сестри ли са Елза и Анна?

tumblr_msq470SpH71sg4mvmo1_500Тайните на скандинавските кръвосмешения в едно издание! Исках да кажа кралски особи, а ми се получи кръвосмешение, ех тоя аутокорект.

СТИГА С ТОЯ FROZEN!!!
Funny-frozen-enough-meme
Не искам да бъда лоша, но вече записват аудиото за Frozen 2…

Коментари