В страната на Facebook

Аз обичам Facebook. За това страшно много ми помага бутончето “игнорирай”, което посреща почти всички искания да се присъединя към всевъзможни каузи, да приема подарък за виртуалните си ферми и къщи, както и няколко непознати желаещи да си станем вритуални дружки. Нема пък! Яз сум питбул! Ще ви разкажа накратко, какви ги върша там.

Следя развитието или липсата на развитие у  58 добавени “приятели”, повечето са интересни, но някой са  ужасно скучни, няма да казвам кои, за да има щипка лицемерие. Те са разделени на три групи – малко ограничена група, ограничена група и много ограничена група. Има и една четвърта група, но тя е чисто сектантска, затова няма да ви разказвам за нея. Тайна, майна.  Най-много хора има в ограничената хрупа, а най-малко в много ограничената (тя е за разни мноооого далечни познати, като съученици, дето никак не сме се имали в училище, но са ме аднали).

Статусите са ми много любима част от забавлението. Т. от Портогалия си купила колело за 25 евро представете си, Г. от София отива някъде, но крие къде, Ц. от Хасково се пита какво мислим, явно незапознат с явлението “нищомислене”, а г-н Д. за пореден ден твърди, че е в кюпа (надявам  се да раздават пари в тоя кюп). Буквите не са сменени, а лицата и събитията напълно отговарят на реалните.

Като на всяко истинско градско чедо, земеделието ми иде отръки само на компютър, ама да видите кви ферми имам! FarmVilla ми е направена като тематичен парк. FarmTown обаче е първата ми фермерска любов. Управлявам държава на име Св. Врач със столица Скаптопара, официалните езици са бъларски и македонски, валутата – грош, а мотота –  audere est facere. Основава се изцяло на принципите на дясното либертарианство. Република Свети Врач е неприлично богата, дори е член на виртуалното Г8. Много съм добра на фаркъл (мятане на зарчета), отнасям съперниците с по 6000-7000 точки. От време на време се появява някой по-про от мене и ме отнася по същия начин, ама на никой няма да казвате.

Най-много от всичко обичам тестовете, особено резултатите. Така ги правят тия хора (другите юзъри), че винаги нещо да ти хареса в резултата. Моята мисъл е спокойно езеро, вероятно това е причината да гледам на живота простичко, защото не мога сложничко. Подходящата за мен кола е Мерцедес SLK, който трябва да разхождам по улиците на Ландон. Най-добрият подарък, който можете да ми направите, е околосветско пътешествие (Но не за 80 дни, моля, поне 6 месеца!).  В миналия си живот, който въобще не си спомням, съм била зъболекар. Имах смътен спомен, че хиляди сърца са треперила само при споменаването ми, но не знаех, че е било чак толкова жестоко. Решила съм съвсем сериозно да направя тест, но не съм го измислила какъв да бъде.

Въпреки че, Facebook като щяло повдига настоението и доставя безмозъчно забавление когато ви се доще, е важно да се знае, че някои типове хора не могат да се възползват. Вие не ставате за социална мрежа ако: – не харесвате социални мрежи (очевидно); – сте нервак; – сте мрънкало.

Коментари