Ту Билд Да Шит

Кратка справка за Ту Билд ЕООД:  Това е съвсем истинското име на поредната българска строителна фирма, с ЕИК: 201126139, за да не я сбъркате нещо.  Регистрирана е през 2010, през 2012 Иван Славов става едноличен собственик и управител (същия герой има още поне две строителни фирми – Тера Строй ЕООД и СЛ Билд ООД). Ако вярваме на ОПР-тата им шитовете добре се продават. Нямат сайт, а мейлът им е в безплатен сървър (mail.bg), споделен е с Тера Строй. Баш билдъра Славов търкаля Ауди А6 (СА9538СP), обича да кара бързичко в населени места, някак си тарикатско е, но не обича за плаща глобите си, това също е тарикатско. Също така не обича да плаща данъци, ама никак не обича да си ги плаща, та е увиснал лекичко… В преносен смисъл, разбира се.


Обаче Иван най-обича да строи, нали има куп строителни фирми все пак, нищо не може да го спре да строи, нито атмосферните условия, нито правилата за строителните дейности, камо ли пък някакви си там трудови законодателства. Него не го вълнува, че строи Да Шит, той е горд заралия, не позволява някакви си там отговорност да му разваля далаверката.

Бааа капе, прашоли

няколко дни по-късно – следите остават

мъка мъка

Езерцето по някое време ще пресъхне от само себе си…

изсъхнало, не изсъхнало шефът рече мажи

Но стига с тоя дъжд значи, я да видим специалистите:

супер специалисти в действие

сигурността е за лигльовците

копеле, намислил съм една страшна простотия

копеле, верно си е простотия

Бавни, смели, тъпи

Какво имаш предвид под “работни дрехи” и “предпазни средства”?

 

Ту Билд Столипиново

 

мацкам тук и там, ще мацкам и насам

и асан е хора

шляп шляп педалите

 

питбул по чехли

 

грух, грух – недей сига тъка ва

Ту Билд строи евтинко и продава евтинко, въобще всичко им е евтинко на Ту Билд, остава да си намерят и евтинки клиенти, което вероятно не е никакъв проблем. Ся стана ли ви ясно защо БГ-то е BG, а не GB?

5 thoughts on “Ту Билд Да Шит

 1. не знам колко разбира от строителство авторът на тази глупост,но съдейки по термините и стила на изказ ,мисля че автора е неграмотена и озлобена дребна душица ,която може да се крие зад анонимноста и може да съществува само в BG а в GB,няма шанс….
  надявам се Гале,ако така ти казват – знаеш че за думите си носиш отговорност и се надявам да я понесеш,защото всеки във BG ,GB,USA,……отговаря за думите и действията си.

  ——————
  Ако беше в GB или US вече щеше да плащаш огромни суми по дела за замърсяване, неспазване на обществения ред, неспазване на трудовото законодателство. Съди ме ако искаш, имам много по-интересни снимчици, които може заедно да покажем на съдията, а някои и на прокурор. I dare you.

 2. А ми като гледам и твоя Изказ (неграмотена), не е ли неграмотна.Ти май си някой мазач,а не бизнесмен. ха-ха-ха

 3. Тези снимки ми напълниха душата! Вярно, че явно писалият статията не е съвсем от бранша, но това което се вижда на снимките показва пълното безхаберие на строителят и тотално сбъркани техники и технологии!

 4. Здравейте,

  Постът тук е от 2012, но през 2020 – Иван Славов не си е променил по никакъв начин манталитета и начина на строеж. Отвратен съм от отношението на това кълбо лой и моля, всеки, който види този коментар да бяга на далеч! Не мога да кажа абсолютно нищо добро за този плешив(да, съжалявам, Иване! Никого не заблуждаваш с тази трева, която си сложил на темето си) урод!

  Стойте далеч от всички негови производни фирми!
  “СЛ БИЛД” ЕООД 
  ТУ БИЛД ЕООД 
  ИНАР ТРЕЙДИНГ ЕООД 
  ЗУ ПРОЕКТ ЕООД 
  БИЛД ПРОЕКТ 2018 ООД 
  ТЕРА СТРОЙ ЕООД 
  АГРО НАСОКА ЕООД 
  АНСЕР ООД 
  “СОКОЛИТЕ” ЕООД 
  ЗЕТ ПРОЕКТ ЕООД 
  СПЕКТЪР КОНСУЛТ 2017 ООД 
  ИНИКОМ ЕООД 
  ТЕРА МЕТАЛИ ООД 

  Отвратително отношение! Отвратителен човек! Нулев професионализъм!

 5. Здравейте, обмислям покупка на имот от една от изброените фирми, дали може да дадете малко повече информация, мнения и тн., всяка информация ще бъде оценена !

Коментари