Предизборна честна пионерска

Скъпи избиратели,
за пореден път никой от предложените кандидати не e напълно откровен с вас. Само аз, формалният лидер на неформалната БОЛИМЕ, мога да ви дам истината, само истината или каквото ми отърва от нея.

1. Ще разваля сделката за БТК, защото брат`чедо от сума време твърди, че ако имал телеком, щял да пусне евтинджос разговори. Ха да видим!

2. Ще спра сделката за АЕЦ Белене и ще започна строителството на АЕЦ Белово, така де няма само по Дунав да виреят големи риби с по осем перки. Трябва да има еволюция в съкратени срокове и в Марица!

3. Ще отпускам ниско-лихвени държавно обезпечени кредити на всичките си роднини, приятели и познати, които не ме дразнят много.

4. Ще махна паметника на Съветската армия и на негово място ще сложа паметник на Незнайния скейтър, защото скейтърите не са направили нищо за България и това нищо е много по-добро от нещото на Съветската армия.

5. Ще позволя на всеки да краде на стойност до 10% от заплатата си и ще задължа фирмите да включат това право в трудовите договори. Ще въведа данък общо крадено (ДОК).

Обещавам!

Коментари