Леко неприлично за кеча и порното

…безмилостно тръшване в леглото…

Винаги съм подозирала, че между “Първична сила” и “Голямото тексаско чукане” има нещо общо, но едва преди няколко дена открих колко са подобни тия две произведения. В тази публикация ще разнищя темата за порно кеча и кеч порното. Между другото тук няма да обсъждам разни морални, емоционални или духовни теми, освен ако някой не реши да си сподели духовния живот в снимки. Тогава ще ги разпространявам тайно  и масово.

Спортно начало
Доказано е, че сексът освен, че е приятен, е и много полезен за здравето и особено за поддържането на добра физическа форма.  Кеча си е “развлекателен” спорт, сиреч спортува се докато се заучат движенията и хореографията. Ако вкарате премерена доза кеч в секса си става направо програма за отслабване, базирана на удоволствието от тренировките. Разбира се резултатите от двата спорта са доста различни, но желанието винаги е за увеличаване на размерите на разни части от тялото.

По дрехите посрещат…
Облеклото и в двата жанра е оскъдно. Когато са във вихъра си по участниците остава поне едно малко нещо. В порното обикновено това са обувките, а в кеча някоя друго препаска. И в двете има маскирани герои, чийто маски по правило са кожени, с тази малка особености, че понякога в кеча са шарени, а в порното задължително черни или червени, ако разбира се не гледате нещо от сорта на “Венециански катерички 5” . Общите атрибути са безкрайна величина, която включва в себе си коланчета, токчета, сутиен (и за мъже),  впити бански, ланци, пиърсинги и всеки кич хрумвал на стилистите в тази част на галактиката. Червеното и черното като цяло са на почит, освен при някои мексикански изключения.

Сценки
По неизяснени причини героите и в двете забавления имат нужда от причина да се млатят, да се чукат или в някои особени случаи и двете.  Сценаристите се чудят как да измислят достатъчно лесни, но в същото време сравнително смислени сценки, които да прибавят излишна доза драматичност в основното занятие. Приликите между тези сценки могат да се онагледят с един диалог, характерен и за двата жанра:
Тя: “Г-н Х, ме обиди”.
Той: “Това мръсно копеле ще го пребия!”
Тя: “Не, недей, скъпи. Не се занимавай с него.”
Той: “Той ще си плати, захарче!”
Следва действие в зависимост от жанра. В порното се успокояват взаимно в следващите 30 минути, в пози удобни за камерата, а в Кеча следва мача за супер-интер-континентално-космическата титла между “Той” и “Гадното копеле”.

Покъщнината
Не е възможно да не сте забелязали, че столовете са на особено почит. С различно предназначение, разбира се, но са си все добрите стари многофункционални столове. На тях можете да правите наследници или да налагате де що мърда на, до, около и под ринга. Често се появяват и най-добрите приятели на столовете, масите. Те както можете да се досетите служат по еднакъв начин, с тази малка разлика, че в кеча, обикновено този, които се озовава върху масата, пада върху нея от няколко метра и я чупи зрелищно. За леглата важи това за масите, но чупенето не е задължително. Както може да се очаква цветовете на чаршафите обикновено са издържани в червено и черно.

Вездесъщата разлика
Въпреки всичките прилики, когато дойде време за действието, двете неща силно се различават. Докато в кеча започва едно бутафорно млатене, то в порното няма нищо бутафорно, хората си се захващат за работа. Докато в кеча от време на време ви пускат клипче, в което ви напомнят да не правите това вкъщи, то цялата идея на порното е да ви накара да правите това вкъщи.

Целият този текст, трябва да е убедил мъжете, че въпросът  “Жените порно гледат ли?” е точно толкова смислен колкото и “Жените пърдят ли?”.  Ама разбира се, точно вашата не гледа порно и не пърди…. 🙂

Коментари