Епична хвалба

Чували ли сте фразата “здраво стъпил на земята”? Да знаете няма нищо по-скучно от това. Моето старание да не се кротвам и да доказвам за пореден път, че винаги можеш да надминеш себе си, този път ме заведе до Сопот, и по-точно на Беклемето. Сред едни хора, които трябва да ви кажа, въобще не са стъпили здраво на земята, ами летят напред назад без капка притеснение. Въпросните хора изглеждат горе долу така:


Супер Краси много добре пасна  на обстановката, което не е е особено чудно, като се има предвид, че той по начало си е малко вятър и мъгла. Вниманието му заслужиха основно делтапланерите, които майка му много иска да пробва, но всичко с времето си.Моята милост не се вписа толкова добре и изглеждаше като нещо средно между пингвините от Мадагаскар и нилски хипопотам… заради цвета на панталоните, не заради някакви други телесни или интелектуални прилики. Ако искате да знаете хипопотамите и пингвините са много интелигентни животни.
Пилотът, понеже аз очевидно не съм пилот, ми обясни в общи линии какво да правя и в много повече подробности какво да НЕ правя и последва ей това особено яко деяние:

Ако се чудите как изглежда от близо, ето така:Знам, че вече ви е ясно колко точно е яко, но това не ми пречи да сложа още една снимка, да се усеща изобилието един вид.
Те на това му се вика епична хвалба!

Коментари