Всичко за леля Мария

Леля Мария от толкова дълго препоръчва Бонукс на де кой види и дори на тези, които не вижда, че сякаш е вече част от семейството. Маже да се каже, че знаем за нея повече отколкото за съседите си. Ако вие сте изпуснали да опознаете възхитителната леля Мария ще ви дам възможност да се поправите.

Леля Мария пренася дрога в хавлиени кърпи и шалове, защото всичките смъркат от тях с неприкрито опиянение.

Леля Мария краде пощата на съседите, защото знае каква е сметката им за ток.

Леля Мария няма сенна хрема, защото не само, че ползва прах с миризма на пролетни цветя, но и простира навън през пролетта и есента. Има поне една съседка жертва на предозиране с аромати.

Леля Мария не може да отслабне, защото след като я показваха да тича почти три месеца всеки ден по осем пъти, в следващата си изява беше със същите килограми.

Леля Мария е яка като екшън герой, защото повдига и разнася големи пакети Бонукс все една са бутербаничка.

Леля Мария носи опаковка Бонукс навсякъде, не само из къщата и по градината, но дори и на тъжни събития като четене на завещания.

Леля Мария има поне една приятелка със специални интелектуални нужди, защото ние всички помним как тя (приятелката) изсипа четири кюфтета във вряло олио и забеляза, че се е опръскала с него, чак когато другите й го казаха.

Леля Мария не разбира от модерно изкуство, но се прави че й харесва, защото когато мацаницата е от известен автор я окачва на стената, а когато е на бялата тениска на мъжа й я пере.

Леля Мария се мести всяка година, защото всяка година къщата й е различна, може би затова затова непрекъснато пести пари.

Леля Мария е фенка на ABBA, защото всички сме виждали перфектното й тяло в опънат металиково син костюм, танцуващо върху финалните тоновe на Dancing Queen.

Леля Мария не зачита надписа “DNB” дори на младоженския апартамент, защото кой ще забрави как нахлу при младоженците за да им вземе чаршафите, а те вместо да се възхищават един на друг цяла нощ се бяха възхищавали на белотата на въпросните чаршафи.

Коментари