Без досадния допинг… контрол

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол:

– В скока на дължина кубинецът току що скочи 27 метра, изключителен резултат за шахматист.
–  Дисциплината хвърляне на гюле завърши с тринадесет убити и шестдесет ранени, четирима от пострадалите са били извън стадиона. Уредът се издирва.
– Своя опит в овчарския скок направи украинският скачач. Зрителите с нетърпение очакват да се приземи най-накрая.
– Съобщение: финалите в тройния скок ще се проведат на дългата писта на местното летище.
– Резултати от турнира по хвърляне на копие – три свалени пътнически самолета, два руски спътника и един украински скачач.
– Гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката.
– Спринтът на 100 метра започна.. и свърши, резултатите ще се забавят, защото ямайските спринтьори завършиха в рамките на милисекунда.
– Българските тежко-атлети традиционно подобриха всички рекорди и отнесоха трите джипа, осигурени от спонсорите, на ръце.
– Холандската, американската и британската плувни щафети са в спор за титлата, на контролата край Бахамските острови американската щафета водеше с минимална преднина.
– В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че са дошли тичайки до града домакин за загрявка.
– Тенис турнирът се провежда при закрити врати от съображения за сигурност. На всеки три сервиса се въвеждат нови топки.
– На стадиона излизат чукохвъргачите, членовете на организационен комитет се оттеглят в почивка извън пределите на населеното място.
– Канадският велосипедист в бързината си забрави велосипеда, но това не му попречи да подобри световния рекорд!
– В това време китайският гимнастик продължава неуморно да се върти на висилката.
– Естонската състезателка или състезател, подлежи на изясняване, направи първия опит в хвърляне на чук. Много добро завъртане, прекрасно изхвърляне на уреда… и китайският гимнастик вече не се върти.
– А сега започва традиционният многобой. Стартира руският атлет. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, намира гюлето и с невероятна техника го изхвърля! Най-сетне успех за Русия този сезон – изведоха успешно спътник в околоземна орбита.

Коментари